preskoči na sadržaj
Vijesti

Upute za učenike i roditelje

Dragi učenici, poštovani roditelji, 


Na temelju brojnih upita oko poteškoća prijave u Office 365 i aplikaciju Yammer, prenosimo priopćenje Carneta da intenzivno rade na otklanjanju poteškoća nastalih zbog preopterećenog sustava. Učenici koji su od ranije bili prijavljeni u Office 365 vjerojatno nisu imali poteškoća prilikom prijave u virtualne učionice, dok učenicima koji do sada nisu bili prijavljeni u Office 365, sustav javlja grešku. 
S obzirom da postoji mogućnost da Carnet do sutra neće uspjeti otkloniti grešku, pozivamo učenike predmetne nastave koji se neće uspjeti prijaviti u sustav da prate televizijski program SPTV na kojem će se prikazivati sadržaji za predmetnu nastavu prema sljedećem rasporedu: 

Raspored prikazivanja Sportska televizija (SPTV)
5. razred OŠ 8 – 9.30 h MAT, HRV, PRI, ENG, NJEM
6. razred OŠ 9.30. – 10.45. h POV, MAT, PRI, ENG, NJEM
7. razred OŠ 10.45 – 11.50 h MAT, HRV, BIO, GEO
8. razred OŠ 11.50 – 12.45 h HRV, MAT, BIO, ENG, NJEM


Učenici razredne nastave, pratit će nastavne sadržaje na HRT 3 prema dole navedenom rasporedu te prema uputama njihovih učiteljica koje će komunicirati s roditeljima.

Raspored prikazivanja Škole na Trećem HRT 3: 
1. razred OŠ 8 – 10 h
2. razred OŠ 10 – 12.30 h
3. razred OŠ 13 – 16 h
4. razred OŠ 16 – 19 h

S obzirom na izvanredne okolnosti, molimo učenike predmetne nastave i njihove roditelje za strpljenje i razumijevanje s obzirom da Carnet intenzivno radi na otklanjanju nastalih poteškoća. Ukoliko se tijekom sutrašnjeg dana ne uspijete prijaviti, pozivamo vas da pratite televizijski program. 
Ukoliko poteškoće budu potrajale, razrednici i predmetni učitelji kontaktirat će vas putem školskih e-mail adresa (ime.prezime@skole.hr) na stranici webmail.skole.hr

Transkript uputa MZO-a s rasporedom TV emisija.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: BARBARA MOČIBOB   datum: 15. 3. 2020.


Ocijeni e-Dnevnik:


preskoči na navigaciju