preskoči na sadržaj
EKO ŠKOLA

U školi su, na dijelu predmetne nastave i razredne nastave postavljeni panoi:

STALNI (na kojima su izloženi sedam koraka stjecanja statusa Eko škole, članovi eko odbora, logo naše eko škole, logo međunaronih eko škola, logo udruge "Lijepa naša" i FEE te eko kodeks naše škole)

PROMJENJIVI (na kojima redovito učenici-članovi eko patrole prate i izvještavaju učenike i djelatnike o eko aktivnostima koje se dešavaju u školi)

O tim aktivnostima možete pročitati i na ovoj stranici, a uređuju ih učenici-članovi Eko patrole.

 

Eko vijesti

Eko grupa - mandale

Učenici Eko grupe proučili su mandale i stvorili svoja mala remek djela – mandale od prirodnih materijala i njima ukrasili dijelove školskog parka.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 14. 2. 2020. 09:21

Šumska radionica

Učenici 2.a razreda i Eko grupe sudjelovali su u radionici u kojoj su učili o važnosti šume kao životne zajednice. Radionicu je održala Ana Fornažar, mag. ing. šumarstva iz Modelne šuma, Sliv rijeke Mirne koja obuhvaća sjeverni i centralni dio istarskog poluotoka, a prostire se na području četiri grada – Pazina, Buzeta, Novigrada i Buja.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 20. 1. 2020. 09:48

Prvaši recikliraju

U petak, 3. svibnja, u prvom  razredu je bilo radno i kreativno. Recikliralo se i stvaralo nešto novo. Nastali su brodovi, lutke, fotoaparati, vjetrenjače, cvjetovi, vaze, bunari, roboti..... i još mnogo toga zanimljivog!

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 7. 5. 2019. 13:49

Šumska bajka u školi

Učenici prvih i drugih razreda prisustvovali su predstavi Šumska bajka u sklopu projekta ProEduEko - znanjem do efikasnijeg gospodarenja otpadom u izvođenju Kreativnog centra Košnica iz Zagreba.

  :: opširnije :: 


objavio: SLAĐANA JUKIĆ  datum: 10. 4. 2019. 09:45
» Arhiva naših vijesti    
 


      


Anketa
Više volim:preskoči na navigaciju