preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Tražilica


Brojač posjeta
Ispis statistike od 20. 9. 2019.

Ukupno: 53199
Danas: 77

Vijesti

Božićna priredba

U četvrtak, 19. prosinca 2019., učenici PŠ Cerovlje i djeca iz vrtića Pazinski Novaki sudjelovala su na božićnoj priredbi u domu "Josip Daus" u Cerovlju. Nakon uspješno izvedenog programa dočekali su najdražeg djedicu, koji im je podijelio prigodne darove.

  :: opširnije :: 


objavio: ĐULIJANA BREČEVIĆ  datum: 22. 12. 2019. 17:16

20 dana dobrote

I ove godine naša se škola uključila u eTwinningov projekt "20 dana dobrote" . Cilj projekta je probuditi u učenicima ljubav i dobrotu, te osvijestiti važnost međusobnog pomaganja i osjećaja solidarnosti prema onima kojima je to potrebno.

  :: opširnije :: 


objavio: ĐULIJANA BREČEVIĆ  datum: 15. 12. 2019. 13:37

Školski medni dan

U ponedjeljak, 9. 12. 2019. godine u povodu Školskog mednog dana učenicima prvog razreda podijeljeni su prigodni paketi.

  :: opširnije :: 


objavio: ĐULIJANA BREČEVIĆ  datum: 15. 12. 2019. 13:31

Listopadske aktivnosti Vijest ima dokument u privitku

Mjesec listopad obiluje mnogim prigodnim danima. Obilježavanje tih dana počeli smo zamjenom učitelja na satu Tjelesne i zdravstvene kulture za Svjetski dan učitelja. Zbog velikog interesa učenika četvrtog razreda sa zamjenom uloga nastavili smo  i u Dječjem tjednu. U petak, 11. listopada u sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna igrali smo igre po odabiru učenika, crtali kredom dječji svijet i odigrali društvenu igru "Čovječe ne ljuti se". Dane zahvalnosti za plodove zemlje obilježili smo 16. listopada na Svjetski dan hrane. Integriranim nastavnim danom kroz radionice procesne drame prikazali smo put od zrna do kruha. Đaci su bili izrazito angažirani  i ovakav pristup im se veoma svidio. No to još nije kraj naših aktivnosti. Nastavili smo odmah u petak, 18. listopada kad smo obilježili Dan kravate. Učenici i učitelji proveli su dan noseći kravate , a na satu Likovne kulture svaki učenik je kreirao vlastitu kravatu. 22. listopada počeli smo s realizacijom projekta "Kalendar na dar" u suradnji s Istarskom ciglanom Cerovlje. U sklopu projekta učenici su se upoznali s načinom izrade cigli i crijepova u  prošlosti i sadašnjosti te to prikazali likovnim uratcima. U pretposljednjem tjednu svi naši učenici sudjelovali su u skupljanju novčanih priloga u akciji "Solidarnost na djelu". Sveukupno su skupili 1 103 kune koje su uručene pazinskom Crvenom križu.

  :: opširnije :: 


objavio: ĐULIJANA BREČEVIĆ  datum: 14. 10. 2019. 11:17

Posjet prometnih policajaca

U petak, 20. rujna 2019., učenike prvog razreda posjetili su prometni policajci iz Policijske postaje Pazin. Prvaše su podučili o pravilima ponašanja u prometu kako bi što sigurnije stigli od kuće do škole. Nakon zanimljivog predavanja učenici su na poklon dobili reflektirajuću kabanicu koju će isprobati kad počnu jeesnske kiše.

  :: opširnije :: 


objavio: ĐULIJANA BREČEVIĆ  datum: 23. 9. 2019. 08:09

Sretan početak

9. rujna 2019. započela je nova školska godina. Učenici 2., 3. i 4. razreda priredili su kratku priredbu dobrodošlice za četiri nova prvaša. Nakon priredbe prvaši  su s  veseljem  razgledali prigodne poklone i udžbenike. Još jednim poklonom razveselio ih je djelatnik HAK -a koji ih je posjetio prvi školski sat.

Svima želimo sretan početak!

  :: opširnije :: 


objavio: ĐULIJANA BREČEVIĆ  datum: 10. 9. 2019. 21:30

Upisi u Digitalnu akademiju

Poštovani roditelji, dragi učenici,

Pozivamo vas da se informirate i upišete u program Digitalne akademije koji će provoditi Algebra.

Digitalna akademija je STEaM program za osnovnoškolce koji razvija digitalne vještine, verificiran od Ministarstva znanosti i obrazovanja, razrađen po stupnjevima koji prate dob djeteta, a dostupan je i u našoj školi!

Fokus programa Digitalne akademije je na razvijanju projektnog načina razmišljanja, vještina rješavanja problema, razvoju kreativnosti i kritičkog razmišljanja. U nastavi se koristi i cijeli niz opreme (roboti, digitalni mikroskopi, 3D printeri, grafički tableti, itd.) kako bi polaznici postali aktivni stvaratelji, a ne samo pasivni potrošači tehnologija.

Više o programu po stupnjevima možete saznati ovdje.

Upisi su u tijeku – čekamo vas! Za više informacija i prijavu posjetite link.

Vaša Algebra

  :: opširnije :: 


objavio: BARBARA MOČIBOB  datum: 10. 9. 2019. 13:05

Početak nove školske godine :)

Poštovani roditelji, dragi učenici!

U ponedjeljak, 9. rujna 2019. godine prvi je dan nastave. Nastava započinje u 8,15 sati. Za učenike prvog razreda održat će se kratak program dobrodošlice. Roditelji učenika 1. razreda o datumu roditeljskog sastanka bit će obaviješteni prvi dan.

Prvog dana, na satovima razrednika, učenici će dobiti UDŽBENIKE, raspored sati i bit će upoznati sa svim važnim obavijestima na početku školske godine. Molimo učenike da sa sobom ponesu bilježnicu i pisaći pribor s obzirom da će prvog dana dobiti sve važne informacije, ali i ŠKOLSKE TORBE s obzirom da će udžbenike preuzeti na prvom satu.

Učenicima kojima u paketu eventualno nedostaje pojedini udžbenik, udžbenici će biti naknadno dostavljeni (prema uputama MZO).

Nastava će u ponedjeljak završiti u 12.40 sati. Školski autobusi vozit će prema uobičajenom voznom redu.

  :: opširnije :: 


objavio: ĐULIJANA BREČEVIĆ  datum: 5. 9. 2019. 14:01

OBAVIJEST - SUGLASNOST ZA NABAVU DRUGIH OBRAZOVNIH MATERIJALA

Poštovani roditelji/skrbnici,

sredstva za nabavu udžbenika za redovite i izborne predmete za školsku 2019./2020. godinu Zakonom o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu školu (Narodne novine 116/18.) osiguravaju se iz Državnog proračuna.

U skladu s navedenim Zakonom učitelji su izvršili odabir udžbenika i drugih obrazovnih materijala za prvi, peti i sedmi (biologija, kemija i fizika) razred vodeći brigu o svrsishodnosti odabranih materijala u nastavnom  procesu.

Troškovi nabave Drugih obrazovnih materijala (radne bilježnice, zbirke, mape, atlas, …) ne pokrivaju se iz Državnog proračuna već ih   k  u  p  u  j  u   roditelji.

Škola je, nakon odabira učitelja Drugih obrazovnih materijala, obvezna zatražiti suglasnost roditelja o korištenju istih u nastavnom procesu.

Popis Drugih obrazovnih materijala nalazi se u privitku.

Potpisanu suglasnost (u privitku) možete:

- donijeti osobno u Školu koju pohađa Vaše dijete od 19. do 23. kolovoza 2019. godine

- skenirati i poslati na mail škole koju pohađa Vaše dijete ili

- donijeti osobno u Matičnu školu Pazin svakim radnim danom od 8:00 do 12:00 sati.

  :: opširnije :: 


objavio: SILVIJA Šupljina Buršić  datum: 15. 7. 2019. 11:54

KALENDAR ŠKOLSKE GODINE 2019./2020.

  :: opširnije :: 


objavio: SILVIJA Šupljina Buršić  datum: 2. 7. 2019. 11:03
» Arhiva naših vijesti    
 Ocijeni e-Dnevnik:


preskoči na navigaciju