preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

Hrvatski pravopis

Medijska pismenost

Natjecanje Dabar

Office365 za škole

Carnet webmail

Upisi.hr

Prometna učilica

eLektire

Eduvizija

Tražilica


Brojač posjeta
Ispis statistike od 20. 9. 2019.

Ukupno: 699271
Danas: 433
Vijesti

Terenska nastava

U četvrtak, 18. 4. 2024., učenici PŠ Cerovlje zajedno sa starijom grupom Dječjeg vrtića Pazinski Novaki posjetili su Draguć i Grimaldu. U Draguću, uz vodstvo Harija Vidovića, razgledali su freske u crkvicama sv. Elizeja i sv. Roka. Zatim su posjetili Kuću fresaka gdje su prisustvovali radionici freskoslikarstva i izradili svoju "mini fresku". Potom su se uputili prema Grimaldi razgledati mjesto i okolicu. Za kraj odigrali su nekoliko veselih štafetnih igara.

  :: opširnije :: 


objavio: Đulijana Brečević  datum: 26. 4. 2024. 07:34

Dvije predstavice

Međunarodni dan kazališta obilježili smo dvjema malim predstavicama. Učenici prvog razreda pripremili su iznenađenje u vidu male predstavice za drugi i treći razred. Drugaši i trećaši zahvalili su im, također, malom predstavicom Videkova košuljica. Obje skupine izvođača dobile su veliki pljesak za svoj trud.

  :: opširnije :: 


objavio: Đulijana Brečević  datum: 27. 3. 2024. 11:58

Rascvjetani cvjetnjak

S prvim danima proljeća nagrađen je trud naše radnice Mirjane Matković koji je uložila u uređivanje cvjetnjaka u okolišu škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Đulijana Brečević  datum: 21. 3. 2024. 07:42

Neobični đaci

U utorak, 13. 2., našu su školu pohađali neobični đaci. Već rano ujutro stigla su četvorica nindža, jedan razigrani klaun i Harry Potter s čarobnim štapićem. Na kraju sastav su uljepšale jedna super žena i lukava lisica. Veoma im se svidjelo u našoj školi i obećali su da će nas posjetiti i iduće školske godine.

  :: opširnije :: 


objavio: Đulijana Brečević  datum: 14. 2. 2024. 07:51

100. dan škole

U srijedu, 7. 2. 2024., integriranim nastavnim danom učenici PŠ Cerovlje obilježili su 100. dan škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Đulijana Brečević  datum: 11. 2. 2024. 17:35

Veseli prosinac

Prvi tjedan prosinca u PŠ Cerovlje bio je veoma veseo i zanimljiv. U utorak, 5. prosinca,  posjetili smo Pulu i gledali kazališnu predstavu "Šesta noć prosinca". U noći 6. prosinca posjetio nas je sveti Nikola i ostavio pismo za učiteljice koje su one morale proslijediti učenicima. U pismu su bili raznovrsni zadaci koje su učenici uspješno riješili i za nagradu svaki je učenik dobio poklon paket. Učenici prvog razreda u četvrtak, 7. prosinca , obilježili su "Medni dan" i dobili prigodni poklon paket. 

Petak, 15. 12., bio je još jedan u nizu veselih dana zbog božićne priredbe i poklona koji su dobili svi učenici naše škole. 

  :: opširnije :: 


objavio: Đulijana Brečević  datum: 11. 12. 2023. 19:21

Međunarodni dan tolerancije

U četvrtak, 16. 11. 2023., u povodu Međunarodnog dana tolerancije održana je zajednička radionica u kojoj su sudjelovali svi učenici naše škole. Čitali smo, raspravljali i likovno se izrazili na temu tolerancije. Učenici su aktivno sudjelovali u radu, a sada treba zaključeno sprovesti u djelo.

  :: opširnije :: 


objavio: Đulijana Brečević  datum: 17. 11. 2023. 07:34

Mmm, kako fino miriše

Da ste se kojim slučajem zatekli u našoj školi u utorak, 17. 10., dočekao bi vas  miris svježe pečenog kruha. Naši vrijedni đaci , uz pomoć njihovih učiteljica, toga su dana mijesili kruh. To je bila glavna aktivnost u sklopu obilježavanja Dana zahvalnosti za plodove zemlje. Na kraju radnog dana slijedila je i degustacija naših ruku djela. 

  :: opširnije :: 


objavio: Đulijana Brečević  datum: 18. 10. 2023. 07:34

Dječji tjedan

Integriranim nastavnim danom u četvrtak, 5. 10. , obilježili smo Dječji tjedan. Dan je započeo razgovorom  o dječjim pravima, a zatim su učenici neka prava ilustrirali. Nakon velikog odmora slijedila je praktična primjena prava na igru na velikom nogometnom igralištu. Za kraj slijedilo je još malo kreativne zabave koja se sastojala u pogađanju pojmova vezanih uz dječja prava i izradom križaljke. 

  :: opširnije :: 


objavio: Đulijana Brečević  datum: 6. 10. 2023. 09:17
» Arhiva naših vijesti    
 


      


Dabrica u školi

Naša škola sudjeluje u Dabar natjecanju 2023.

preskoči na navigaciju