preskoči na sadržaj
Vijesti

Udžbenici iz informatike - obavijest roditeljima

Poštovani roditelji,

molimo vas da ne naručujete udžbenike iz informatike za učenike 5. i 6. razreda. Naime, u jesen će se tiskati novi udžbenici pa ne želimo da kupujete stare udžbenike koji su još uvijek u prodaji.

Unaprijed zahvaljujemo.

  :: opširnije :: 


objavio: SILVIJA ŠUPLJINA BURŠIĆ  datum: 14. 6. 2018. 11:55

Dan škole

Dan škole obilježili smo veselom i šarolikom priredbom u kojoj nas je uveseljavao životinjski svijet, baletani, glumci, pjevači,...

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 11. 6. 2018. 09:15

Učenici VS učitelji

Održane su dvije utakmice. Učenici RN pobijedili su učitelje u graničaru dvije igre. Odbojkašice PN dokazale su nadmoć nad učiteljima i pobijedile 2:0 u setovima. Čestitke svim učenicima!!!!!

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 11. 6. 2018. 09:01

Škola u prirodi

Od 2.do 4.svibnja učenici 4.razreda boravili su u školi u prirodi. Putovanje su započeli posjetom Nacionalnomparku Risnjak i Popovićevom mlinu u DElnicama. Prenoćili su u Crikvenici. Drugi dan su proveli u Ogulinu gdje su posjetili Đulin ponor, Zavičajni muzej grada Ogulina i Ivaninu kuću bajke. Treći je dan proveden na otoku Krku gdje su učenici posjetili i čuli priče o gradu Krku, brodom zaplovili do franjevačkog otočića Košljuna i, za kraj posjetili malo mjesto Jurandvor u kojem su proširili već stečeno znanje o Bašćanskoj ploči. Boravak u prirodi prepun aktivnosti i učenja kroz igru i zabavu, završio je sretnim povratkom kući u večernjim satima.

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 6. 6. 2018. 10:20

Terenska nastava 3.razreda

Kišovitog 14.svibnja učenici 3.razreda, zajedno sa MŠ Pazin, realizirali su terensku nastavu - Istočna obala Istre. Posjetili su jamu Feštinsko kraljevstvo, upoznali stari dio grada Labina, posjetili Narodni muzej i Park skulptura na Dubrovi te prelijepi Rabac.

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 16. 5. 2018. 09:26

ŠPADIĆI 2018. - OBAVIJEST

Poštovani roditelji,


Obavještavamo Vas da se u 2018. godini neće održati program ljetovanja u Dječjem odmaralištu Špadići u Poreču zbog priprema objekta za sanaciju i rekonstrukciju. 


Zahvaljujemo na razumijevanju!
Osnovna škola Vladimira Nazora Pazin

  :: opširnije :: 


objavio: SILVIJA ŠUPLJINA BURŠIĆ  datum: 14. 5. 2018. 09:49

Posjet školi u Žminju

Naši prvaši posjetili su prvaše u Žminju. Tako je učenica Tea Folo upoznala sadašnje prijatelje i učiteljicu sa svojim bivšim razredom i učiteljicom u Žminju. Zajedno su razgledali školu, družili se i igrali. Posjet je bio zanimljiv, a bio je to i početak jedne nove suradnje. Supetarci su pozvali Žminjce da i oni dođu kod njih i dobili pristanak.
Hvala učiteljici Sandi Turčinović i 1.a na gostoprimstvu!!!

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 8. 5. 2018. 20:08

Koncert Glazbenog odjela Pazin

I ove godine učenici Glazbenog odjela Pazin, među kojima su i naši učenici, održali su promotivni koncert za učenike nižih razreda. Učenici su tako upoznali glazbala koja mogu naučiti svirati ukoliko se upišu u glazbenu školu.

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 8. 5. 2018. 19:49

Dan planeta Zemlje

Učenici RN su na igralištu kredama u boji nacrtali planetu u kojoj je sve čisto, puno cvijeća i prirodnih ljepota.Popričali su o tome kako oni čuvaju svoju planetu i kako svatko od nas može pridonijeti sprječavanju onečišćenja okoliša. Na putu do škole naišli su i na neke komade otpada koje su odložili u odgovarajuće spremnike.
Poručili su:
       ČUVAJMO NAŠU PLANETU!!!!

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 22. 4. 2018. 21:20

Cap program

S učenicima 3. i 4. razreda provedena je radionica Cap program prevencije zlostavljanja djece. Radionicu je 18.travnja provela Stručna služba škole.

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 22. 4. 2018. 21:14

Opasnosti i kodovi sigurnosti na vodi

S učenicima 3.razreda 17.travnja provedene su poučne i zanimljive radionice djelatnica Crvenog križa.

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 18. 4. 2018. 08:50

Dan zdravlja u našoj školi

Povodom dana zdravlja, uspješni supetarski sportaši Gracijano Turčinović i Mauro Zović posjetili su PŠ Sv. Petar u Šumi kako bi učenike upoznali sa svojim sportskim dostigunićima.

Druženje s učenicima zabilježila je i TV Istra svojom reportažom koju možete pogledati na sljedećem linku.

http://www.tvistra.hr/video-povodom-dana-zdravlja-paraolimpijci-gracijano-turcinovic-i-mauro-zovic-posjetili-osnovnu-skolu-u-sv-petru-u-sumi/

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 18. 4. 2018. 08:39

Dan voda

Niži razredi ove godine nisu obilježili Dan voda u prirodi, kako su planirali, zbog lošeg vremena. Stoga su pogledali edukativne animirane filmove o vodi, pisali o vodi i likovno se izrazili. Cilj je bio kod učenika osvijestiti važnost vode za život i ulogu svakog pojedinca u očuvanju i racionalnog korištenja vode.

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 23. 3. 2018. 10:16

Terenska nastava učenika 5.-8.razreda

20.ožujka upoznali smo ljepote Nina i Zadra, a i nešto naučili.

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 22. 3. 2018. 17:08

Terenska nastava učenika 3.razreda

Terenska nastava učenika 3.razreda MŠ Pazin i PŠ Sv.Petar u Šumi pod nazivom "Od izvora do ušća rijeke Mirne" održana je prohladnog 20.ožujka.
Učenici su posjetili izvor rijeke Mirne, vodovod u Buzetu, jezero Botunigu i postrojenja za pročišćavanje vode. Posjetili su Istarske toplice, prošetali Novigradom te rijeku Mirnu otpratili do ušća.

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 22. 3. 2018. 16:59

Dan žena

Povodom Dana žena učenici razredne nastave sa svojim učiteljicama posjetili su najstariju ženu u Svetom Petru u Šumi, Slavu Udovičić. Teta Slava je, usprkos svojim godinama, veselo primila goste i podružila se s njima. Iako ima 92 godine, još uvijek svaki dan čita Glas Istre, i to bez naočala.
Dan žena bio je prigoda i za posjet dviju žena koje žive same. Kako je to trebalo biti iznenađenje, teta Ljuba Pamić iz Teže nije bile kod kuće, ali tetu Mariju Pamić učenici su uspjeli iznenaditi i oduševiti.

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 9. 3. 2018. 13:16

NE, NE IDEM!

Naše prvaše posjetio je policajac i održao predavanje o sigurnosti djece. Savjeti djeci i savjeti roditeljima nalaze se i u slikovnici "Ne, Ne idem!", koju su učenici dobili. Slikovnicom je, kroz priču, na djeci blizak način, upozoreno na situacije koje za njih mogu biti opasne.
Hvala Policijskoj upravi istarskoj.

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 20. 2. 2018. 13:52

Pokloni prvašima

Valentinovo je posebno veselo bilo u 1.razredu. Taj dan obradovali su ih roditelji njihovog učenika Lukasa Hrvatina, Sandra i Emil, koji su donirali svim učenicima i učiteljici pilates lopte i jedan veliki globus sa aplikacijama. Ovom prekrasnom gestom ispunili su srca učenicima i učiteljici koji su bili oduševljeni i jako zahvalni. Prvaši će poklone iskoristiti za igru i učenje.

Veliko hvala Sandri i Emilu Hrvatinu i Eurotimu!!!

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 20. 2. 2018. 13:39

Maškare i Valentinovo

Učenici razredne nastave su Maškare i Valentinovo obilježili tradicionalnim zabavnim programom: "Zvijezde pjevaju i plešu" pod maskama.
Učenici predmetne nastave došli su u školu maskirani, a tri najbolje maske dobile su i nagradu. Uz pjevanje i ples, bilo je tu i raznih "Valentinovskih " igara i poruka prijateljstva.

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 18. 2. 2018. 13:48

Zimske radosti

Ove godine snijeg je razveselio naše učenike. Učiteljice su snježne dane iskoristile da izvedu djecu na sat tjelesno zdravstvene kulture,a bilo je tu i likovne umjetnosti na snijegu.

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 18. 2. 2018. 13:32

Važna obavijest za roditelje

Poštovani roditelji,

u prilogu Vam dostavljamo brošuru za roditelje „Intervju s roditeljima-odgovori koje je dobro znati“ od strane Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske. Brošura je namijenjena informiranju roditelja o novim psihoaktivnim tvarima (nove droge), te Vas molimo da ju pročitate.

Prilog: Brošura za roditelje

  :: opširnije :: 


objavio: SILVIJA ŠUPLJINA BURŠIĆ  datum: 7. 2. 2018. 11:23

OBAVIJEST ZA RODITELJE

U četvrtak,1.veljače neće biti informacija za roditelje.
Održat će se drugi četvrtak, 8.veljače.

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 31. 1. 2018. 14:12

Sretan Božić i Nova godina!

Svima želimo blagoslovljen Božić i sretnu 2018.!

 

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 25. 12. 2017. 12:21

Posjet Puli

Učenici razredne nastave sa svojim učiteljicama posjetili su u ovom adventskom ugođaju Pulu. U teatru Naranča uživali su u kazališnoj predstavi Vlak u snijegu. Tamo ih je posjetio sveti Nikola i podsjetio ih da pripreme svoje čizmice i da će ih uskoro posjetiti i napuniti im čizmice slatkišima. Posjetili su Sajam knjiga, razgledali izložene knjige, a one koje su im se posebno svidjele kupili su, u želji da ih što prije pročitaju. Zanimljivo, šareno i svjetlucavo bilo je na božićnom sajmu gdje su se mališani družili s Bakom Mraz i vilenjacima i uživali u blagdanskom okruženju.

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 6. 12. 2017. 10:23

Terenska nastava RN

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 18. 10. 2017. 09:24

Dječji tjedan

Dječji tjedan u razrednoj nastavi obilježen je raznim aktivnostima. 

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 10. 10. 2017. 13:51

Vijeće roditelja

Prema Statutu Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin, Vijeće roditelja utemeljuje se s ciljem ostvarivanja zadaća osnovnog školstva, povezivanja škole s društvenom sredinom i ostvarivanja interesa učenika.

Vijeće roditelja sastavljeno je od predstavnika roditelja učenika svih razreda.

U Školi se utemeljuje Vijeće roditelja koje ima dvadeset i pet (25) članova.

  :: opširnije :: 


objavio: IVA LUK  datum: 2. 10. 2017. 13:37

Produženi boravak

Ove školske godine u našoj školi započeo je s radom produženi boravak za niže razrede. U grupi je 13 učenika, a vodi ih učiteljica Iva Belac. Učenici uz pisanje domaćih zadaća imaju vrijeme za igru i razne aktivnosti kroz kreativne radionice, te sportske igre u dvorani. Za sve polaznike naša kuharica priprema i jedan obrok. Prvi dojmovi učenika i učiteljice pozitivni su i pohvalni.

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 24. 9. 2017. 18:17

Prvaši, sigurno u prometu!

Danas su naše prvaše posjetili policajci. Upozorili su na opasnosti koje su na prometnicama i kako da se učenici što sigurnije kreću njima. Prvaši su bili pažljivi pa su ih policajci nagradili poklonivši im kabanice koje će im pomoći u ovim kišnim danima. Hvala policajcima!

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 24. 9. 2017. 17:56

Dan Hrvatskog olimpijskog odbora

Uz Dan Hrvatskog olimpijskog odbora u razrednoj nastavi organizirane su razne igre u kojima su sudjelovali svi učenici. Pokazali su svoje sportske sposobnosti, zdušno navijali i zabavno se podružili.
Bravo svima!!!

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 10. 9. 2017. 14:31

Učiteljica i 7 prvašića

Ove godine u našu školu upisano je 7 prvašića, 4 djevojčice i 3 dječaka.
Prvi dan škole, vidno uzbuđeni, došli su u pratnji roditelja.
Njihova učiteljica Ljiljana uvela ih je u učionicu gdje ih je dočekala dobrodošlica i pozdravni govor voditelja škole. Slijedila je kratka priredba koju su pripremili petaši, lijepe želje i ohrabrenje na početku školovanja. I roditelji su izrazili potporu svojim prvašima.
Prvi dan škole bio je zanimljiv i zasigurno nezaboravan.
Prvašima želimo sretne i vesele školske dane!!!

  :: opširnije :: 


objavio: KRISTINA FRANOVIĆ  datum: 10. 9. 2017. 14:20
» Arhiva naših vijesti    
 Ocijeni e-Dnevnik:Kalendar
« Kolovoz 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

preskoči na navigaciju