preskoči na sadržaj
Vijesti

POČETAK ŠKOLSKE GODINE 2021./2022.

 

Početak nove školske godine! :)

Poštovani roditelji, dragi učenici!

U ponedjeljak, 6. rujna 2021. godine prvi je dan nastave! Nastava u Matičnoj školi u svim razredima započinje u 8:30!

Po dolasku u prostore škole molimo sve učenike da se sa razrednicima upute u svoje razrede.

Epidemiološke okolnosti i dalje nalažu da svi učenici prilikom ulaska u prostore škole temeljito operu i dezinficiraju ruke, a učenici predmetne nastave (5. – 8. razred) unutar prostora škole i tijekom nastave nose zaštitne maske! I dalje se preporuča održavanje distance. Također, važno je da unutar škole učenici prilagode kretanje prema predviđenim smjerovima označenima na hodnicima škole (Pravilo kretanja desnom stranom! 😊)

U slučaju povišene tjelesne temperature ili javljanja akutnih respiratornih simptoma neka učenik ne dolazi na nastavu. Roditelj neka o tome obavijesti nadležnog liječnika i razrednika.

Učenici 1. razreda ne ulaze odmah u razrede, već ostaju u dvorištu škole na generacijskom fotografiranju, zajedno s roditeljima i učiteljima.

Prvog dana, na satovima razrednika, učenici će dobiti UDŽBENIKE, raspored sati i bit će upoznati sa svim važnim obavijestima na početku školske godine. Molimo učenike da sa sobom ponesu bilježnicu i pisaći pribor s obzirom da će prvog dana dobiti sve važne informacije, ali i ŠKOLSKE TORBE s obzirom da će udžbenike preuzeti na prvom satu.

Učenicima kojima u paketu eventualno nedostaje pojedini udžbenik, udžbenici će biti naknadno dostavljeni (prema uputama MZO).

Nastava će u ponedjeljak završiti u 12.50 sati. Školski autobusi vozit će prema uobičajenom voznom redu.

Produženi boravak započinje s radom u utorak, 7. rujna 2021. godine s početkom u 12 sati.

Pred nama je još jedna nova školska godina koja će nedvojbeno biti ispunjena novim izazovima, no ukoliko budemo težili suradnji, strpljenju i toleranciji vjerujemo da ćemo uspjeti otkloniti sve poteškoće.

Svim učenicima i roditeljima želimo uspješan i sretan početak nove školske godine!

Dobrodošli! :) 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: VESNA TONČINIĆ   datum: 3. 9. 2021.

      


Anketa
Više volim:preskoči na navigaciju