preskoči na sadržaj
Vijesti

Produženi boravak u mjesecu ožujku

Tijekom mjeseca ožujka u Produženom boravku naše škole obilježeni su razni datumi i događaji – dolazak proljeća, Međunarodni dan žena, Dan očeva, Dan voda i Uskrs.

Njihove kreativne radove i detaljniji opis aktivnosti donosimo nastavku teksta! smiley


Učenici Produženom boravka 1.a razreda su izradili plakat povodom Dana žena i ukrasili školski prostor likovnim radovima na temu proljeća.

 

 

 

Učenici 1.b razreda su izrađivali likovne radove povodom Dana voda i dolaska proljeća te ukrasili školski prostor uskršnjom dekoracijom.

 

 

 

Produženci 1.c razreda su kroz ožujak obilježili Dan žena i Dan očeva izradom čestitki za njihove najmilije, izašli u dugu šetnju kao Pozdrav proljeću i proučavali biljni i životinjski svijet pa napisali pjesmice i sastavke te izradili likovne radove pod naslovom "Razmišljanja o proljeću" kojima su ukrasili hodnik škole. Uz to su ukrasili i razredni prostor izradom likovnog uratka "Rastemo kao cvijeće u proljeće".

Uskršnje blagdane obilježili su izradom ukrasa i čestitki.

 

 

Dan žena, 8. ožujka 2021. - 2.a razred:

 

 

Dan očeva 19.3.2021. izradili smo čestitke i oslikali privjeske za ključeve (crtež tate) izradili origami košuljicu i napisali lijepu poruku tatama - 2.a razred.

 

 

Produženi boravak 2.a je zajedno s ostalim učenicima 2.a i učiteljicom Jelenom 26.3.2021. prošetao od Rijavca do Kaštela, posjetili su i Pazinski potok. Šetnjom su obilježili Dan voda i Pozdrav proljeću.

 

 

 

Učenici produženog boravka 2.a izrađivali su pisanice i zečiće od kolaž papira i ukrasili hodnik na prvom katu škole te zaželjeli svima sretan Uskrs.

 

 

Učenici 2.b su s učiteljicom Nadijom Trošt obilježili Dan žena i ukrasili školski hodnik "proljetnim vrtom", a s učiteljicom Sofijom Berton izradili darove za tate povodom Dana očeva.

 

 

Učenici 2.c su napravili označivače stranica za tate povodom Dana očeva, obilježili su Dan voda i pjesništva, šetali prirodom kao Pozdrav proljeću i izradili plakat Domaće od malih nogu nakon odgledane predstave za učenike 1. i 2. razreda.

 

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: SLAĐANA JUKIĆ   datum: 14. 4. 2021.

      


Anketa
Više volim:preskoči na navigaciju