preskoči na sadržaj
Vijesti

Produženi boravak - aktivnosti u mjesecu zaljubljenih

Učenici produženog boravka veselu su veljaču obilježili raznim aktivnostima vezanim za Valentinovo, maškare i zalaganje protiv nasilja među vršnjacima. Uredili su i ukrasili svoje učionice i školske hodnike likovnim radovima i plakatima, produbili svoje znanje i odlično se zabavili.


1. a razred

 

 

1.b razred

 

 

 

Učenici 1.c razreda povodom Valentinova pisali su si poruke prijateljstva i ljubavi i sve ih utkali u plakat sa srcima. Posebno su se zainteresirali za temu nasilja među vršnjacima obilježavajući Dan ružičastih majica i razvijajući međusobnu toleranciju i poštovanje.

 

 

 

 

 

U nedostatku snijega i zimskih radosti učenici produženog boravka 2.a razreda početkom veljače izrađivali su lutkice skijaše od papira i drvenih štapića. Održali su natjecanje u SKI disciplinama sa svojim skijašima i skijašicama te se veoma zabavili.

 

 

 

Povodom Valentinova 14.2.2021 .učenici produženog boravka 2.a razreda likovnim radovima tehnike akvarela ukrasili su hodnik na prvome katu škole. Učenici su od kartonske kutije izradili i ukrasili valentinovski sandučić kako bi mogli poslati prijatelju/prijateljici/simpatiji pismo za Valentinovo.

 

 

 

Učenici 2.a razreda produženog boravka obilježili su "Dan ružičastih majica" u suradnji s učiteljicom Jelenom i ostalim učenicima 2.a razreda kroz razgovor, edukativne materijale, pjesmu "Ne rugaj se!" i dizajniranjem ružičaste majice u obliku bedža kojeg su zadržali kao uspomenu na ovaj dan.

 

 

Dana 16.2.2021. obilježili smo maškare u produženom boravku zajedno s ostalim učenicima 2.a i njihovom učiteljicom Jelenom uz glazbu, ples i natjecateljske igre koje su učiteljice  zajedno osmislile i pripremile. Bilo je veselo, razigrano i zabavno.

 

 

 

 

2.b razred

 

 

2.c razred

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: SLAĐANA JUKIĆ   datum: 18. 3. 2021.

      


Anketa
Više volim:preskoči na navigaciju